Βελονισμός - Ιριδολογία - Τεστ Τροφικής Δυσανέξειας Best - Βιοσυντονισμός    

Επικοινωνία - Links - Κατεβάστε τα αρχεία Best (Downloads)   

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1.Κάνοντας την εξέταση, μπορεί να εκτεθώ σε κάποιο κίνδυνο;
Η εξέταση είναι εξαιρετικά ακίνδυνη. Δεν χρειάζεται τρύπημα, εισαγωγή οργάνου στον οργανισμό, ή κάτι παρόμοιο. Μόνο να κρατήσετε στα χέρια σας τα ηλεκτρόδια. Το ηλεκτρικό ρεύμα που διασχίζει τον οργανισμό είναι ελάχιστο, τις τάξεως των χιλιοστών του Αμπέρ και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
2.Ο Βιοσυντονισμός μας δίνει διαγνώσεις;
Ο βιοσυντονισμός δεν κάνει διαγνώσεις με τον όρο που χρησιμοποιείται από την κλασσική ιατρική. Μπορεί να αποκαλύψει επιβάρυνση σε κάποιο όργανο του σώματος, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το μέγεθος της βλάβης. Για οριστική διάγνωση σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί ολοκληρωμένη προσέγγιση με χρήση κλασσικών απεικονιστικών και άλλων εξετάσεων.
3.Ο Βιοσυντονισμός προτείνει θεραπείες;
Ο Βιοσυντονισμός είναι μία σημαντική βοήθεια για τον ολιστικό και τον ομοιοπαθητικό ιατρό. Συνδράμει σημαντικά στην κατάλληλη επιλογή ομοιοπαθητικών και άλλων σκευασμάτων.
4.Μπορώ να το συνδυάσω με κλασσική ιατρική;
Γενικά, ναι. Αυτό, όμως εξαρτάται από την πάθηση και την συγκεκριμένη αγωγή. Έτσι, ενώ για το έκζεμα η κλασσική ιατρικά προτιμά την κορτιζόνη, με την χρήση του βιοσυντονισμού μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα ομοιοπαθητικά σκευάσματα και να αποφύγουμε την χρήση κορτιζόνης, κάτι που είναι επιθυμητό, ειδικά σε παιδιά, έφηβους και νέους.
5.Αν φανεί κάτι θα πρέπει να κάνω εξετάσεις;
Όχι πάντα. Ο Βιοσυντονισμός κάνει μία επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού και βρίσκει τα όργανα που επιβαρύνονται. Πολλές φορές αυτές οι διαταραχές είναι τόσο πρώιμες που οι κλασσικές διαγνωστικές εξετάσεις δεν τα αποκαλύπτουν ούτως ή άλλως. Ανάλογα με την εξέταση, τα συμπτώματα του ασθενή και την αρχική ανταπόκριση στη θεραπεία ο ιατρός θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.
6.Μπορώ να πίνω καφέ;
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις δεν είναι αναγκαία η διακοπή του καφέ για τις περισσότερες θεραπευτικές ενδείξεις που προτείνει ο Βιοσυντονισμός. Πάντως, ανάλογα την περίπτωση θα εξατομικευτεί η απάντηση. Συνήθως, ένας ελληνικός καφές ή ένα καφές φίλτρου επιτρέπονται.

Τι σημαίνει ο όρος «συντονισμός»; >>

Ποιες είναι οι αρχές του βιοσυντονισμού; >>

Πώς επιτυγχάνεται η βιοσυντονιστική θεραπεία; >>

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βιοσυντονιστικής θεραπείας; >>

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές >>

Βιοσυντονισμός και αλλεργίες >>

Συχνές ερωτήσεις >>