Βελονισμός - Ιριδολογία - Τεστ Τροφικής Δυσανέξειας Best - Βιοσυντονισμός    

Επικοινωνία - Links - Κατεβάστε τα αρχεία Best (Downloads)   

 

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές

 

Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος: Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού επιβαρύνονται.

Διατροφική δυσανεξία: Το Τεστ Διατροφικής Δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν τον οργανισμό. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά. Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους και ευεξία χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου.

Επάρκεια θρεπτικών: Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν. Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση). Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για να θωρακίσουμε τον οργανισμό.

Εύρεση όμοιου: Η Ομοιοπαθητική ιατρική καθημερινά κερδίζει έδαφος και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή για την αντιμετώπιση της ασθένειας και διατήρηση της υγείας. Ο Βιοσυντονισμός συνδράμει σημαντικά στο έργο του ομοιοπαθητικού προτείνοντας ομοιοπαθητικά σκευάσματα που να ταιριάζουν όσο καλύτερα γίνεται στον ασθενή (και όχι μόνο στην πάθησή του).

Πρόταση σκευασμάτων: Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της Ομοιοπαθητικής πολλές φορές χρειάζονται βότανα, ανθοϊάματα και άλλα σκευάσματα. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τον ιατρό να διαλέξει την ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.
Περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις: Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο τοξικές ουσίες. Στον αέρα, στην τροφή, ακόμα και στο νερό που πίνουμε. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να δείξει αν υποβάλουμε τον οργανισμό μας σε σημαντική έκθεση τοξικών για τις εγγενείς ανοχές του.

Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών: Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κτλ οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από την σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Η φιλοσοφία των θεραπευτικών συσκευών και η λειτουργία τους είναι απλή. Όπως με το συντονισμό μπορεί ένα ποτήρι να σπάσει σε χίλια κομμάτια, το ίδιο μπορεί να συμβεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην κατάλληλη συχνότητα και σε ένα ιό, ένα μικρόβιο, ένα μικροοργανισμό ή ένα παράσιτο ή να βοηθηθεί ένα όργανο του σώματος να επιστρέψει στην υγιή του συχνότητα και κατ' επέκταση να θεραπευτεί.
Παράλληλα, με τις διαγνωστικές συσκευές μπορεί με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες να διαπιστωθεί εάν ο οργανισμός έχει προσβληθεί από κάποιο παράσιτο, μικροοργανισμό, ιό, ή μικρόβιο, καθώς και η γενικότερη κατάσταση όλων των οργάνων του σώματος.

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα..
 

Τι σημαίνει ο όρος «συντονισμός»; >>

Ποιες είναι οι αρχές του βιοσυντονισμού; >>

Πώς επιτυγχάνεται η βιοσυντονιστική θεραπεία; >>

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βιοσυντονιστικής θεραπείας; >>

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές >>

Βιοσυντονισμός και αλλεργίες >>

Συχνές ερωτήσεις >>