Βελονισμός - Ιριδολογία - Τεστ Τροφικής Δυσανέξειας Best - Βιοσυντονισμός    

Επικοινωνία - Links - Κατεβάστε τα αρχεία Best (Downloads)   

 

Βιοσυντονισμός (Bioresonance Therapy)

 

Bioresonance Therapy


Ο Βιοσυντονισμός είναι μία πρόσφατη εξέλιξη στο χώρο της ιατρικής που εξυπηρετεί την ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Ο Βιοσυντονισμός ως θεραπευτική προσέγγιση χαρακτηρίζει την ολιστική ιατρική.
Τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν γίνει τεράστια βήματα στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της ιατρικής, η ανάγκη για αντιμετώπιση των σημαντικότερων και συχνότερων ασθενειών παραμένει ανικανοποίητη. Ακόμα και στον τομέα της διάγνωσης που έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα, η ανίχνευση των πρώιμων σημείων της νόσου δεν είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες και τις συχνότερες παθήσεις. Το αποτέλεσμα είναι η διάγνωση να καθυστερείται σημαντικά με μεγάλο κόστος σε νοσηρότητα για τον ασθενή. Ο Βιοσυντονισμός είναι μία νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.
Η βασική ιδέα του Βιοσυντονισμού είναι σχετικά απλή, αλλά οι εφαρμογές που προκύπτουν από αυτήν είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο ασθενής κρατάει δύο μπρούτζινα ραβδοειδή ηλεκτρόδια σε κάθε χέρι του, από τα όποια περνούν διαδοχικά πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ηλεκτρικές πληροφορίες ακολουθούν τους κλασσικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ’ όπου διανέμονται σε ολόκληρο το σώμα. Ο τρόπος που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα στις πληροφορίες βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

Τι σημαίνει ο όρος «συντονισμός»; >>

Ποιες είναι οι αρχές του βιοσυντονισμού; >>

Πώς επιτυγχάνεται η βιοσυντονιστική θεραπεία; >>

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βιοσυντονιστικής θεραπείας; >>

Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές >>

Βιοσυντονισμός και αλλεργίες >>

Συχνές ερωτήσεις >>