Βελονισμός - Ιριδολογία - Τεστ Τροφικής Δυσανέξειας Best - Βιοσυντονισμός    

Επικοινωνία - Links - Κατεβάστε τα αρχεία Best (Downloads)   

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

 

Σας έχουν αποσταλεί 3 σελίδες οι δυο σελίδες περιέχουν διάφορα τρόφιμα και μια σελίδα με αριθμούς .

Θα προσέξατε ότι κάθε τρόφιμο έχει δίπλα του έναν κωδικό πχ. το κοτόπουλο έχει τον αριθμό 1000, το χταπόδι τον αριθμό 699 κ.τ.λ .

Εσείς πρέπει να διαλέξετε έως 130 φαγητά τα οποία τρώτε συχνά και να κυκλώσετε τους κωδικούς αυτών των τροφών στην σελίδα με τους αριθμούς.

Σαν συμπέρασμα λοιπόν για να έρθετε στο Ιατρείο και να πραγματοποιήσετε την εξέταση θα πρέπει να έχετε κυκλώσει έως 130 κωδικούς στην τρίτη σελίδα που περιέχει αποκλειστικά αριθμούς .Μην κυκλώσετε παραπάνω από 130 φαγητά .

Θα δώσουμε ορισμένα παραδείγματα για να καταλάβουμε πως θα συμπληρώσουμε σωστά την σελίδα μας .

ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΨΩΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ?

Κυκλώνουμε λοιπόν το ΣΙΤΑΡΙ δηλαδή τον αριθμό 644 την ΣΙΚΑΛΗ δηλαδή τον αριθμό 654 κτλ.

Μετά που θα κάνουμε το τεστ τροφών θα έχουμε π.χ την απάντηση ότι μπορούμε να τρώμε προϊόντα σικάλεως δηλαδή ψωμί, παξιμάδι ,βουτήματα , φρυγανιές και ότι άλλο περιέχει σίκαλη αλλά δεν μπορούμε να καταναλώνουμε προιόντα που περιέχουν σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη η το αντίθετο .

Μπορεί επίσης να μας επιτραπούν όλα εκτός από τα προιόντα σικάλεως .Κάθε άτομο έχει τον δικό του μεταβολισμό , οπότε και οι τροφές που του επιτρέπονται είναι διαφορετικές .

Το ίδιο θα κάνουμε και με τις άλλες κατηγορίες προιόντων όπως π.χ τα κρέατα ,τα όσπρια , τα λαχανικά , τα ψαρικά ,τα φρούτα , τα τυροκομικά ,τα ροφήματα κ.τ.λ .Αν για παράδειγμα θέλουμε να δούμε αν κάνει να καταναλώνουμε σοκολάτα, κυκλώνουμε το γάλα ,το κακάο ,την ζάχαρη ,το αμύγδαλο κ.τ.λ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΥΓΕΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ . 

Μετά τους 6 μήνες ξαναελέγχουμε τις τροφές που μας είχε ζητηθεί να τις αφαιρέσουμε από τις διατροφικές μας συνήθειες και συνήθως βλέπουμε ότι πλέον δεν μας ενοχλούν. Αρα εκτός από το θετικό ορατό αποτέλεσμα που είχαμε μέσα σε αυτήν την περίοδο καταφέραμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο και τον τρόπο απορρόφησης των τροφών στο έντερο μας και κατά συνέπεια ολόκληρο τον μεταβολισμό μας .

ΑΡΑ μπορούμε μετά το εξάμηνο να προσθέσουμε στο διαιτολόγιο μας ακόμη και τις τροφές που προ 6 μήνες είτε μας ενοχλούσαν πράγμα που το είχαμε καταλάβει είτε μας ενοχλούσαν χωρίς να το καταλάβουμε .

Με αυτό το τεστ απαντάμε στο ερώτημα << ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΩ ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ >>, γιατί στην πράξη πολλές φορές είναι καλύτερα να καταναλώσουμε σε ένα γεύμα τηγανητές πατάτες με μια μπριζόλα από το να φάμε μια σαλάτα με λάχανο και μαρούλι τροφές που ίσως για τον δικό μας μεταβολισμό είναι απαγορευμένες .

Τα αποτελέσματα του τεστ είναι άμεσα και παραλαμβάνονται αμέσως μετά την εξέταση στα αγγλικά και τα ελληνικά .Θα παρατηρήσουμε λοιπόν στο έντυπο της εξέτασης ότι όλες οι τροφές έχουν δίπλα τους κάποιο αριθμό από το 30 έως το 70 .Οι τροφές που κυμαίνονται από 30-40 συνήθως είναι τροφές που καταστέλλουν την άμυνα του οργανισμού μας, δηλαδή του ανοσοποιητικού μας συστήματος, με αποτέλεσμα να πάσχουμε από συχνά κρυολογήματα, ατονίες και μια γενικευμένη κόπωση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι τροφές που κυμαίνονται από 45- 55 μπορούν να καταναλώνονται άφοβα χωρίς την παραμικρή παρενέργεια για τον οργανισμό μας.

Οι τροφές που βρίσκονται πάνω από το 55 τραυματίζουν την χλωρίδα του εντέρου μας, έχουμε ταυτόχρονη έκλυση τοξινών και πολλά προβλήματα όπως τυχόν πονοκεφάλους, λιπαρό δέρμα, τριχόπτωση, άγχος, νευρικότητα, αϋπνίες, κατάθλιψη, μάτωμα ούλων, χάλασμα δοντιών, χρόνιες αρθρίτιδες, πονοκέφαλο, παιδική παχυσαρκία και πολλά άλλα προβλήματα.

To BEST SYSTEM TEST είναι μια ιδιαίτερα προηγμένη συσκευή δοκιμής γαλβανικής απάντησης του σώματος χρησιμοποιώντας ένα πολύ μικρό ηλεκτρικό ρεύμα σε ορισμένα σημεία του δέρματος, συνήθως στα χέρια και έχει σαν αποτέλεσμα την αξιολόγηση τους . Η συσκευή μετράει την αντίσταση στο ρεύμα σε κάθε σημείο προκειμένου να καθοριστεί η κατάσταση του αντίστοιχου μεσημβρινού. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την μέτρηση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας σε ειδικά σημεία του δέρματος

Είναι μια ηλεκτρομαγνητική μέθοδος καθορισμού των τροφών που μας πειράζουν. Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά γιά να ανιχνευτούν 120-130 τροφές τις οποίες ο καθένας διαλέγει από τον γενικό κατάλογο τροφών, γιατί κάθε άνθρωπος έχει τις αγαπημένες του τροφές τις οποίες καταναλώνει συχνά.(πχ δεν θα είχε νόημα να μας δείξει η εξέταση ότι μας ενοχλούν οι φακές ενώ εμείς δεν τις τρώμε ποτέ. Σ' αυτές τις τροφές περιλαμβάνονται και χιλιάδες τροφές που δεν τις βρίσκουμε σε άλλα τεστ όπως σταμναγκάθι. στάκα, σαλιγκάρια, κτλ. Επίσης το τεστ είναι τόσο λεπτομερές που μπορεί να καθορίσει με βεβαιότητα ποιος καφές μας κάνει κακό.

Σχετικά με το αδυνάτισμα παρατηρείται ότι σε δύο άτομα του ίδιου φύλου του ίδιου βάρους και της ίδιας ηλικίας που κάνουν ακριβώς την ίδια δίαιτα για 15 μέρες οι απώλειες βάρους δεν θα είναι ίδιες με την προϋπόθεση ότι τα άτομα έχουν ελεγχθεί σωστά για παθολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν τον μεταβολισμό όπως πχ υποθυρεοειδισμό, λήψη ορισμένων φαρμάκων κτλ.. Αυτό δείχνει ότι ο κάθε οργανισμός συμπεριφέρεται διαφορετικά στην λήψη ορισμένων τροφών άλλος οργανισμός αφομοιώνει τις τροφές χωρίς την παραγωγή τοξινών και άλλος οργανισμός «τραυματίζεται» από αυτές τις τροφές με τελικό αποτέλεσμα την παραγωγή τοξινών που καθυστερούν το αδυνάτισμα

To BEST SYSTEM - το οποίο εφαρμόζεται σε πολλά νοσοκομεία της Ευρώπης και Αμερικής με άριστα αποτελέσματα- ανιχνεύει μέσα από 2000 ουσίες και τροφές ποιες είναι επιζήμιες για τον εκάστοτε οργανισμό. Μιλάμε τελικά για ένα ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΕΣΤ. Είναι μια σύγχρονη μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας με βασικό εργαλείο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Με ειδικό ανιχνευτή ερευνώνται ενδείξεις σε προκαθορισμένα σημεία της επιδερμίδας του σώματος στα χέρια .Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αναλύει τις ενδείξεις και ο γιατρός καταλήγει σε συμπεράσματα. Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη και εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και σε παιδιά 4 ετών.Επίσης μπορεί άφοβα να γίνει και σε εγκύους με άριστα αποτελέσματα .

ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ BEST

1.ATOMA ME AΥΞΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (παχυσαρκία, παιδική παχυσαρκία ,κυτταρίτιδα)

2.ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ (Υπο η υπερθυροειδισμό)

3.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΛΛΙΤΙΔΑ (Σπαστική , ελκώδη )

4. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ (Κνίδωση ,αλλεργία δέρματος που πολλές φορές οφείλεται σε τροφική δυσανεξία ), ψωρίαση ,ακμή .

5.ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ προκειμένου να βρεθούν επακριβώς οι τροφές η ο συνδυασμός των τροφών που επιδεινώνουν το υπάρχον πρόβλημα .

6.ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ άτομα που πάσχουν από συχνά κρυολογήματα, ατονίες και μια γενικευμένη κόπωση κατά την διάρκεια της ημέρας .

7. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ (αλλεργική ρινίτιδα,επιπεφικίτιδα ,εαρινή αλλεργική ρινίτιδα ) σε αυτά τα περιστατικά ελέγχονται γύρω στις 150 αλλεργιογόνες ουσίες π.χ σκόνες ,γύρη λουλουδιών, δέντρων, χημικές ουσίες ,διάφορα μέταλλα πχ.χρυσός ,πλατίνα ,ασήμι κ.τ.λ,απορρυπαντικά,υγρασία ατμόσφαιρας κ.α με αποτέλεσμα μόλις εντοπισθούν αυτές οι ουσίες να μπορέσουμε να τις αποφύγουμε όσον το δυνατόν περισσότερο. 

Η μέθοδος BEST είναι η μόνη σύγχρονη ηλεκτρονική μέθοδος που εμείς διαλέγουμε σε ποιες ουσίες η τροφές θα εξεταστούμε .Διαρκεί 30 λεπτά της ώρας , είναι αμερικανικής τεχνολογίας με έγκριση του AMERICAN F.D.A και είναι η πιο οικονομική στην κατηγορία της . 

 

ΧΑΒΡΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

IΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 107

73133 ΧΑΝΙΑ

ΤΗΛ.28210-40280